Articole Recente

Jantele din tablă sau din aliaj? Care sunt mai bune?

Jante din tablă sau aliaj

În acest articol, ne-am gândit să răspundem la una dintre cele mai frecvente întrebări care circulă în cercurile de șoferi: Ce jante să aleg? Cele din tablă sau din aliaj? Pentru început, hai să ne punem o întrebare: ce ne dorim de la noul set de jante? Să fie mai rezistente, mai frumoase, să își îndeplinească rolul cât mai bine? Din păcate, nu îți vom oferi un răspuns unic pentru că nu s-au inventat încă jantele care să bifeze toate dorințele șoferilor. Vei vedea că de cele mai multe ori, jantele care punctează bine la capitolul aspect estetic, nu sunt extrem de rezistente, sau cele care sunt rezistente, nu oferă un aspect spectaculos mașinii tale.

Citește mai mult »

Jante din aliaj ca noi – sfaturi de întreținere

Curățare jante aliaj Brașov

Jantele din aliaj nu au doar un design plăcut și atractiv, ci sunt și pretențioase, tocmai din acest motiv au nevoie de o întreținere pe măsură. Înacest material, te vom învăța cum să ai grijă de ele pentru a nu apela la servicii de reparații jante prea des.

Citește mai mult »

Alegerea jantelor din aluminiu – factori de luat în considerare

Alegerea jantelor din aluminiu

Jantele din aliaj sau din aluminiu au câștigat mult teren în fața jantelor din oțel pentru că sunt mai rezistente și pot oferi o estetică cu adevărat spectaculoasă mașinii tale. Acest tip de jante reprezintă cea mai bună alegere atunci când vine vorba de performanțe ridicate și de un design inedit. Este adevărat faptul că jantele din aliaj sunt mai scumpe, însă dacă te hotărăști să investești în ele, te vei bucura de o mașină cu un look modern foarte mult timp.

Citește mai mult »

Îndreptarea jantelor sau înlocuirea lor cu altele noi – ce alegi?

Servicii roluire jante Brașov

Șoferii din România ajung din ce în ce mai mult cu jantele zgâriate sau deformate în urma condusului și evită să meargă la service pentru că se gândesc că trebuie să investească mulți bani în înlocuirea jantelor. Din acest motiv, merg în continuare cu jantele deformate, se deformează și anvelopa și ajung inevitabil la service pentru că mașina nu mai funcționează la cote maxime și nu mai oferă siguranță.

Citește mai mult »

De ce este necesară roluirea jantelor?

Îndreptat și roluit jante Brașov

Drumurile pline de gropi pe care circulăm își lasă amprenta asupra mașinii noastre, iar primul efect neplăcut este avarierea jantelor. Îndoirea sau deformarea unei jante nu este doar o problemă de ordin estetic, ci poate produce multe alte neplăceri în timp. În acest context, este necesară o vizită la un service specializat pentru a se ocupa de îndreptarea jantelor, proces cunoscut sub numele de roluit jante.

Citește mai mult »

Jante din aliaj – aspectuoase, dar mai dificil de îndreptat

Îndreptare jante aliaj

Una dintre deciziile pe care proprietarul unei mașini trebuie să o ia este cu privire la jantele acesteia. Există atât de multe opțiuni pe piață, încât este destul de greu să alegi, însă de cele mai multe ori totul se rezumă la următoarea întrebare: jante din aliaj sau de tablă? Din ce în ce mai mulți conducători auto optează pentru jantele din aliaj fără să aibă prea multe informații care să stea la baza acestei decizii.

Citește mai mult »

Deformarea jantelor – cauze și soluții

Îndreptat jante tablă

Jantele au avut dintotdeauna un rol estetic, însă ele pot contribui considerabil la calitatea și siguranța șofatului, tocmai din acest motiv trebuie alese cu grijă și întreținute corespunzător. Spre exemplu, știai că jantele îmbunătățesc performanța unei mașini? Dacă jantele sunt mai ușoare, mașina va vira mai rapid. Jantele au capacitatea și de a crește durata de viață a sistemului de frânare dacă permit o bună aerisire. Să nu mai vorbim de faptul că te ajută să economisești bani prin scăderea consumului de carburant.

Citește mai mult »

Intervenții pentru reparații jante aliaj într-un service auto

Atunci când vine vorba despre reparații jante aliaj, service-urile auto propun rezolvări variate și potrivite problemelor pe care o mașină le poate avea la jante. Cele mai multe incidente sunt puse pe seama calității îndoielnice a drumurilor, iar deseori acest impediment vine la pachet cu costuri ridicate privind întreținerea vehiculului. Din fericire, atunci când jantele sunt afectate, acestea se pot recondiționa rapid și ieftin, fără să fie obligatorie înlocuirea lor – lucru ce altfel ar implica resurse financiare considerabile.

Citește mai mult »

Serviciul de îndreptat jante

O operațiune solicitată destul de des anual în atelierele auto: serviciul de îndreptat jante. Cererea apare din partea șoferilor care, dintr-un motiv sau altul, constată că jantele mașinii pe care o conduc au suferit un șoc în urma căruia au fost strâmbate sau deformate și astfel, se impune, intervenția unui specialist capabil să le readucă la forma lor originală.

Citește mai mult »

Intervenții pentru reparații jante aliaj

Reparații Jante Aliaj Service Auto Brașov

Atunci când vine vorba despre reparații jante aliaj, service-urile auto vin cu rezolvări variate și adaptate problemelor pe care o mașină le poate avea. Cele mai multe incidente sunt puse pe seama deteriorărilor drumurilor, iar deseori acest impediment vine la pachet cu costuri ridicate în ceea ce privește întreținerea vehiculului.

Citește mai mult »

Ai jante, ai parte!

Îndreptat jante auto

tr-o lume aflată mereu în mișcare, în care presiunea timpului se simte tot mai tare pe umerii noștri, mașina rămâne prietenul de nădejde la care apelăm în fiecare zi. Fie că avem de străbătut țara sau orașul, siguranța și confortul deplasării sunt aspectele pe care niciun șofer nu ar trebui să le neglijeze, iar pentru asta trebuie să ne îngrijim de sănătatea mașinii.

Citește mai mult »

Advertorial Service Roți

Service Roți Brașov

Știai că pneurile de calitate și în stare bună reprezintă un mecanism de siguranță valoros? Acestea au un rol important în menținerea vehicului pe drum deoarece sunt primele puncte de contact cu asfaltul. Alinierea și echilibrarea roților este la fel de importantă, astfel încât șofatul să fie o plăcere.

Citește mai mult »

Roluirea Jantelor. Ce? Cum? De Ce?

Recondiționare jante Brașov

Dacă jantele tale și-au pierdut strălucirea, sunt decolorate, zgâriate sau crăpate, soluția nu este înlocuirea, ci roluirea si recondiționarea lor. În privința costurilor, roluirea și recondiționarea jantelor reprezintă doar un sfert din prețul unui nou set de jante. Schimbarea jantelor este recomandată doar în cazul în care jantele sunt complet deteriorate.

Citește mai mult »
Call Now Button
Trimite mesaj
Bună ziua! Cu ce informații te putem ajuta?