• Program: Luni - Vineri 08:00 - 18:00

Îndreptat Jante Brașov

ÎNDREPTAT JANTE ALIAJ BRAȘOV

Îndreptat Jante Aliaj Brașov

Îndreptări jante din aliaj și tablă

Fie janta cât de strâmbă, Chelu ți-o face rotundă! Acesta a fost unul dintre sloganurile noastre de-a lungul timpului. Adevărul e că, atunci când vine vorba de o ,,jantă pătrată”, suntem siguri că ne descurcăm în majoritatea situațiilor.

Avantajele lucrului bine făcut

Fie că este vorba de reparații, îndreptări jante auto lovite sau ciobite, sau retușări, ne place să facem lucrurile la calitate înaltă. De aceea, ne-am dotat atelierul auto cu utilaje performante, de ultimă generație, și ne-am asigurat că echipa noastră are multă experiență în domeniu. 

Îndreptat Jante Aliaj Brașov

Alte avantaje

Vă stăm la dispoziție cu profesionalism, și vă oferim:

 • timp rapid de execuție
 • un preț corect pentru operațiune (aproximativ 8 minute pentru janta de oțel și între 5 și 45 de minute pentru o jantă de aliaj)
 • atenție și dedicare
 • flexibilitate
 • tehnologie performantă

Dacă te interesează serviciul nostru de îndreptat jante aliaj Brașov, ne poți contacta la numărul de telefon +40 (761) 677 707, sau ne poți trimite un mesaj din formularul de contact aflat pe site.

Acest program este disponibil 24/7 în condiții de urgențe rutiere și nu numai. De asemenea, puteți aduce jantele mașinii la noi în service de Luni până Vineri de la 08:00 la 18:00.

În mod normal, roluirea unei jante din oțel (tablă) durează aproximativ 8 minute. Acest fapt se datorează utilajelor rapide pe care le folosim. Pe de altă parte, îndreptarea unei jante din aliaj poate dura între 5 și 45 de minute, în funcție de suprafața afectată.

Ce se întâmplă dacă nu îmi îndrept jantele la timp?

Am condus cu toții pe drumurile patriei. De multe ori poate, chiar și în afară. Nu putem să nu remarcăm anumite diferențe. Este bine de știut că o verificare a stării jantelor este de dorit periodic, la fel ca și cum v-ați face revizia. Drumurile țării noastre nu sunt întotdeauna prietenoase cu jantele mașinilor noastre.  

Cu timpul, acestea se pot deforma și își pot pierde din aspectul inițial. Pe lângă aceasta, se pot simți anumite trepidații sau chiar instabilitate la mers. Pe termen lung, direcția va fi afectată, iar anvelopele se vor uza mult mai rapid. O îndreptare și o reechilibrare a acestora va prelungi durata de viață a jantelor și a sistemelor conexe ale mașinii.

Îndreptarea jantelor se face în mod diferit, în funcție de materialul din care sunt realizate.

Te interesează acest serviciu?
Completează formularul de mai jos!


  Trimite mesaj
  Bună ziua! Cu ce informații te putem ajuta?
  Call Now Button