• Program: Luni - Vineri 08:00 - 18:00

Roluit Jante Brașov

ROLUIRE JANTE ALIAJ BRAȘOV

Oferim servicii de roluire jante aliaj Brașov, dar și jante din tablă sau alte materiale. Pentru această procedură utilizăm utilaje de ultimă generație, menite să minimizeze erorile umane. Desigur, metoda îndreptării cu ciocanul a apus demult! Acum este timpul pentru metode inovatoare care scot timpi mai rapizi de execuție. 

Ce presupune roluirea?

Roluirea jantelor de autoturisme și autoutilitare presupune îndreptarea profilului și a părților laterale pe care se etanșează taloanele anvelopei. Astfel, se elimină ovalizarea, bătaia radială dar și axială. Se elimină astfel și riscul apariției unor daune colaterale specifice (cum ar fi deteriorarea sistemului de direcție). Practic, janta se conectează la un utilaj care efectuează o roluire simultană și secvențială pe ambele părți ale acesteia. Îndreptarea se realizează din partea interioară și cea exterioară a jantei cu ajutorul unor role fixe și mobile.

Marele avantaj al acestei metode este necesitatea prinderii jantei o singură dată, iar operarea este facilă, janta de tablă spre exemplu putând fi îndreptată în aproximativ 8 minute. 

 

Roluire Jante Aliaj Brașov

Suntem la doar un telefon distanță!

Serviciul nostru de vulcanizare auto vă stă la dispoziție non-stop, indiferent unde vă aflați! Putem asigura roluirea jantelor mașinii dumneavoastră indiferent unde vă aflați! Ne deplasăm noi la locația indicată, în regim non-stop, și vă putem asista cu diverse servicii legate de jante, anvelope, sau bateria mașinii, menite să vă redea mobilitatea.

Roluire Jante Tablă

Roluim jantele din tablă ale mașinii dumneavoastră, indiferent de dimensiunea acestora.

Roluire Jante Aliaj Brașov

Roluirea jantelor din aliaj presupune un procedeu diferit față de cele din tablă. Noi putem realiza această operațiune indiferent de materialul din care sunt realizate jantele dumneavoastră!

Cum se face roluirea jantelor din aliaj?

Operația de îndreptare a jantelor din aliaj se realizează prin încălzirea acesteia la o flacără. Temperatura nu trebuie însă să depășească 140 de grade Celsius. Prin încălzirea la flacără, porțiunea care trebuie îndreptată devine mai maleabilă. În urma îndreptării se poate realiza și strunjirea jantei. Dacă doriți un serviciu complet de recondiționare a jantelor, vă stăm la dispoziție cu servicii de vopsire în câmp electrostatic sau tehnologia Diamond Cut!

Roluire Jante Aliaj Brașov
Roluire Jante Aliaj Brașov

Te interesează acest serviciu?
Completează formularul de mai jos!


    Trimite mesaj
    Bună ziua! Cu ce informații te putem ajuta?
    Call Now Button