Advertorial Service Roți

Service Roți Brașov

SERVICE ROȚI BRAȘOV

Știai că pneurile de calitate și în stare bună reprezintă un mecanism de siguranță valoros? Acestea au un rol important în menținerea vehicului pe drum deoarece sunt primele puncte de contact cu asfaltul. Alinierea și echilibrarea roților este la fel de importantă, astfel încât șofatul să fie o plăcere.

Momentul potrivit pentru a verifica roțile mașinii tale este atunci când:

  • întâmpini vibrații sau o manevrabilitate deficitară în timpul șofatului;
  • ai probleme cu menținerea pneurilor umflate;
  • ai o rulare scăzută a pneurilor;
  • poți observa deteriorarea evidentă a anvelopelor.

Servicii pentru roți de care poți beneficia în aceste cazuri:

Geometrie Roți Robotizat – tehnologie de ultimă generație

Dacă vrei ca roțile mașinii tale să fie în perfectă stare de funcționare, trebuie să te asiguri că geometria direcției este optim aliniată. Aceasta implică verificarea direcției și a unghiului roților  cu scopul de a rămâne paralele unele cu altele. Acum ai posibilitatea de a alege un sistem de aliniere a roților ultra-rapid și de precizie maximă – CORGHI R.E.M.O. (Echipament Robotizat pentru Măsurare prin Optică) – servicii oferite de service-ul AutoChelu. Acest stand cu citire robotizată este, probabil, cel mai modern stand de aliniere a roților din România la ora actuală.

Echilibrare Roți – cu ultimele modele apărute pe piață de la Hunter

Echilibrarea roților asigură distribuirea egală a greutății în jurul roții, iar rotirea pneului se face uniform. Hunter Road Force® Touch și Hunter Road Force® Elite vă oferă un diagnostic precis al vehiculului. Acestea rezolvă problemele de vibrații, identifică tracțiunea vehiculului, asigură o centrare adecvată și elimină erorile de configurare pentru a-ți oferi o nouă și confortabilă plimbare cu mașina.

Service Roți Brașov

Recondiționări Jante Auto – Tehnologia Diamond Cut

Aceeași echipă recondiționează orice tip de jante în mod rapid și eficient. Operațiunea cuprinde îndepărtarea zgârieturilor profunde, șlefuirea, îndepărtarea vopselei vechi. Ulterior, se realizează sablarea și vopsirea în câmp electrostatic pentru a reda jantelor strălucirea originală.
Datorită acestei metode de recondiționare, o jantă poate fi recondiționată de două sau chiar trei ori; înainte se putea o singură dată, după care aveai nevoie de o jantă nouă.

Deblocare Prezon Antifurt Roată

Din cauza furtului de roți, producătorii de mașini au venit cu o soluție – prezonul antifurt. Acesta este un prezon special care nu poate fi desfăcut cu o simplă cheie de 17, 19 sau 20, ci, mai degrabă, cu o cheie specială care vine împreună cu acestea.
Pe fiecare roată se va monta un astfel de prezon. Important este sa nu pierzi cheia din set! Dacă toțuși se întâmplă asta, cei de la AutoChelu Brașov te pot ajuta. Deblochează orice prezon antifurt, chiar și în lipsa cheii. Mai mult, dacă ai fost la vulcanizare pentru schimbarea anvelopelor, iar prezonul antifurt s-a rupt, ei au soluția!

Îndreptat și Roluit Jante Auto

De asemenea, îți vor pune la dispoziție servicii complete de îndreptat și roluit jante auto de orice dimensiune, indiferent de material (din magneziu, aliaj, tablă sau aluminiu).

Vulcanizare Mobilă – AutoChelu nu te lasă pe jantă!

Poți avea parte de un service mobil complet echipat pentru orice situație! Le poți solicita ajutorul din orice locație, iar echipa se va asigura că îți pune la dispoziție tot ce este nevoie pentru înlocuirea sau reparația anvelopei tale. De asemenea, în cadrul deplasărilor, efectuează inclusiv servicii de îndreptat și roluit jante.

Service Roți Brașov – AutoChelu îți stă la dispoziție cu profesionalism și beneficii precum:

  • timp rapid de execuție;
  • un preț corect pentru operațiune;
  • atenție și dedicare;
  • flexibilitate;
  • tehnologie performantă.

La AutoChelu credem în calitate, în seriozitate și transparență. Investim permanent în oameni pentru că vrem să-ți oferim expertiză de top și consultanță de specialitate, astfel încât să fii sigur că autoturismul tău e pe mâini bune.

Știm că rezultatele contează! De aceea recomandăm service-ul AutoChelu, unde găsești echipamente și utilaje performante, stocuri de piese auto premium, disponibile în orice moment, atunci când chiar ai nevoie.

👇Vrei să afli mai multe, sau să te programezi? 👇

Vezi și

Trepidații mașină

Trepidații ale mașinii în mers – ce probleme ascund?

Una dintre cele mai frecvente simptome ale mașinii cu care se confruntă șoferii este vibrația în mers. Apare dintr-o dată și poate ascunde o mulțime de probleme. Este recomandat să mergi la service imediat ce ai identificat acest semnal pentru că poate ascunde o problemă minoră sau una gravă ce îți poate pune siguranța în pericol. Iată care sunt cele mai comune cauze ale trepidațiilor pe care le poți simți la condus!

Trimite mesaj
Bună ziua! Cu ce informații te putem ajuta?
Call Now Button