Roluirea Jantelor. Ce? Cum? De Ce?

Recondiționare jante Brașov

RECONDIȚIONARE JANTE BRAȘOV

Dacă jantele tale și-au pierdut strălucirea, sunt decolorate, zgâriate sau crăpate, soluția nu este înlocuirea, ci roluirea si recondiționarea lor.

În privința costurilor, roluirea și recondiționarea jantelor reprezintă doar un sfert din prețul unui nou set de jante. Schimbarea jantelor este recomandată doar în cazul în care jantele sunt complet deteriorate. În cazul în care jantele tale au suferit doar urme ușoare sau moderate de uzură, există pentru tine un serviciu specializat în acest domeniu care îți va repara și recondiționa jantele, astfel încât să fie iarăși strălucitoare, ca atunci când erau noi. După examinarea jantelor, ți se va spune dacă este posibil ca ele să fie recondiționate sau nu, în funcție de uzură.

Recondiționarea jantelor presupune prelucrarea lor prin diferite metode, astfel încât la final să obținem jante curate, fără zgârieturi, semne de rugină sau diferite pete. De asemenea, jantele sunt verificate să nu fie îndoite, fiind corectate, dacă este necesar.

Care sunt metodele de prelucrare a jantelor?

Prelucrarea se va face și în funcție de investiția clientului.

Vopsirea clasică a jantelor se realizează cu ajutorul unui pistol de vopsit, această operațiune presupunând șlefuirea, aplicarea unui strat pregătitor, aplicarea unui strat din vopseaua dorită, urmată de un strat de lac cu uscare la cuptor. Avantaj: calitatea este bună; la finalul procedurii clientul va avea impresia montării unui set de jante noi. Dezavantaj: jantele recondiționate prin vopsirea clasică vor fi predispuse la alte zgârieturi din cauza lipsei de rezistență a stratului de vopsea.

Vopsirea electrostatică este cunoscută și sub denumirea de vopsire dupa sablare. Sablarea este un proces de curățare a suprafețelor de metal cu ajutorul unui jet de aer, cu suflare abrazivă, care are în componență alice metalice, nisip sau alte materiale abrazive. Urmează, apoi, utilizarea unei perii electrostatice de tip fuller, aplicarea culorii dorite, urmată de un lac electrostatic și călirea la cuptor. Calitatea acestei operațiuni este superioară, stratul va rezista mai mult factorilor externi care cauzează distrugerea vopselei.

Recondiționare jante Brașov

Alte metode

Există pe piață nenumărate sprayuri care promit să schimbe aspectul jantelor și să ofere o culoare asemănătoare cu cea obținută prin serviciile de specialitate. Cu toții știm însă că nu există pe piață un asemenea spray care să mulțumească pe deplin consumatorii, în special din cauza variațiilor de temperatură la care sunt supuse roțile. De asemenea, unii oameni iau în considerare și recondiționarea jantelor acasă, dar puține persoane sunt suficient de pregătite pentru un asemenea proces, astfel încât rezultatele să se mențină pe termen lung.

Dacă există o problemă cu jantele mașinii tale, fie că este o problemă funcțională sau una de ordin estetic, nu te grăbi să îți cumperi un set nou de jante, până nu ceri părerea unui specialist în domeniu. Soluția poate fi serviciul complet de recondiționare jante Brașov, oferit de către AutoChelu!

👇Vrei rezultate de excepție? pune-ne la încercare 👇

AUTOCHELU

Vezi și

Trepidații mașină

Trepidații ale mașinii în mers – ce probleme ascund?

Una dintre cele mai frecvente simptome ale mașinii cu care se confruntă șoferii este vibrația în mers. Apare dintr-o dată și poate ascunde o mulțime de probleme. Este recomandat să mergi la service imediat ce ai identificat acest semnal pentru că poate ascunde o problemă minoră sau una gravă ce îți poate pune siguranța în pericol. Iată care sunt cele mai comune cauze ale trepidațiilor pe care le poți simți la condus!

Trimite mesaj
Bună ziua! Cu ce informații te putem ajuta?
Call Now Button